Maak je huis kerstklaar met tropisch groen!

6 December komt eraan, dus tijd om die kerstdecoratie boven te halen! Wij gaan dit jaar aan de slag met wat duurzamer groen, en maken het gezellig met tropische planten, een tikkeltje rood en gouden accessoires. En daar hoeft zelfs geen dennenboom aan te pas te komen!

TROPISCHE KERSTDECORATIE

Hou je van de gezelligheid van kerst, maar wil je weleens wat anders dan een kerstboom om die in huis te halen? Kijk eens naar de planten die je al in huis hebt. Kan je ze decoreren? Wat denk je van lichtjes tussen de bladeren?Zie je dat toch niet meteen werken? Geen nood, want tropisch groen kan ook zonder poespas kerst uitstralen! Denk maar aan een schattig erwtenplantje dat je kerstslingers moeiteloos kan vervangen, of een uitbundige Begonia Maculata. Met zijn witte stippen en rode onderkant, kan het haast niet nòg feestelijker! Verder vervangt een Pilea peperomioides zonder moeite een mini kerstboompje met 'groene' kerstballen op de kast of de tafel.

GROEN OP TAFEL

Ook je kersttafel krijgt een prachtige upgrade met enkele plantjes. Zowel sober als uitbundig zijn airplants de perfecte eyecatcher voor het eindejaar! Als klein kadootje op de borden maken ze bovendien al je gasten extra blij.


WINTERS TERRARIUM

Een winters tafereeltje in een glas-in-lood terrarium vormt een mooie vervanger voor je kerstboom. Haal je toch graag een den in huis? Stop dan een ledkaarsje en enkele kleurrijke takjes in je glazen terrarium en hang het er mee in!KERSTKRANS NIEUWE STIJL

Minimalistische decoratie die mooi én sfeervol is, het bestaat wel degelijk. Met een simpele gouden plantenhanger en dito potje krijgen je eigen plantjes in een handomdraai een kerstige touch! Zo’n hanger staat bovendien ook prachtig met een of enkele airplants erin.Je vindt alle plantjes en bijhorende accessoires zowel bij The Plant Corner (Isabellalei 144 in Antwerpen) als op onze webshop