B2B Projecten

Groeninrichting

Wil je meer groen toevoegen aan je huis, kantoor, restaurant of winkel? Je kan bij ons terecht voor groeninrichting met planten en bijpassende potten. We geven advies over welke plant het beste past in welke ruimte, zodat je enkel nog maar water hoeft te geven. Of je kan ook kiezen voor onze kwaliteitsvolle kunstplanten. We zorgen steeds voor een originele invalshoek, waardoor jouw ruimte er gegarandeerd uitspringt.

Neem contact op via hello@theplantcorner.com om een afspraak te maken, dan komen wij ter plaatse om de ruimte te bekijken en een offerte op maat te maken.

Groene geschenken

Ben je op zoek naar een groen geschenk op maat? Je scoort gegarandeerd originaliteitspunten wanneer je met ons in zee gaat:

- Planten voor je huwelijksreceptie, als aandenken aan je trouwdag
- Ben je een kersverse ouder en op zoek naar een cadeau om de geboorte van je baby te vieren? We hebben heel wat compacte soorten die perfect zijn om weg te geven.
- Wil je al werknemer je team verrassen met een groen relatiegeschenk?
- Wil je als duurzaam merk je influencers of online ambassadors in de watten leggen met jouw product, in combinatie met een plantje?

We hebben verschillende opties die naar wens verpakt en/of gepersonaliseerd kunnen worden. Denk daarbij aan mini cactussen of vetplanten, terrariums, droogbloemen, luchtplantjes,…

Klinkt goed? Stuur dan een mailtje naar hello@theplantcorner.com!


 

Degroof Petercam - statement planten voor een privébankDomus Medica – kantoorinrichting met kunstplanten en echte planten


Huwelijk – schattige vetplantjes als huwelijkscadeau
Luddites – interieurontwerp met planten en potten voor boekenwinkel

Playco – kantoorinrichting met planten


Wijs – kantoorinrichting met luchtplanten en himmelis


GR Technics – kantoorinrichting met kunstplanten


Friday – urban jungle co-working in Antwerpen


Foodbag – styling met glazen decoratiebollen en luchtplanten


Lannoo – installatie met hangplanten voor de Boekenbeurs


Dallas -  kantoorinrichting met planten

Dallas -  kantoorinrichting met plantenHuwelijk — tafel styling en naamkaarthouders met planten


HÜMM – groeninrichting voor restaurant

Roomin — styling met planten voor showroom appartement

KURE — custom installatie met Phyt luchtplanten

PAKT — decoratie en styling event ruimte met planten

 

Luchtplanten

Je kan er niet naast kijken als je binnenkomt: onze serre met luchtplanten.
Luchtplanten hebben, in tegenstelling tot wat hun naam laat vermoeden, niet alleen lucht nodig. Vergeet dus niet om ze af en toe onder te dompelen in water.

Bekijk onze luchtplanten

Kamerplanten

Onze specialiteit: tropische kamerplanten. Er zit regelmatig een specialleke tussen onze planten, maar je vindt in onze winkel ook enkele vaste klanten - euh planten. Denk bijvoorbeeld aan de Monstera, Strelitzia, Ficus, Zamioculcas, Begonia, Alocasia en Calathea. Aan onze prachtige blauwe muur stelen cactussen en vetplanten dan weer de show. Het aanbod in de winkel verandert elke week. Op zoek naar een specifieke plant? Planten op bestelling zijn ook mogelijk!

Bestel hier jouw kamerplanten

Bloempotten

Op zoek naar de perfecte pot voor je plant?
We hebben potten beschikbaar in alle vormen, kleuren en maten. Je vindt bij ons zowel terracotta potten, hangpotten, muurpotten en plantenbakken.
Er staat maar een kleine selectie potten online, spring dus regelmatig eens binnen in de winkel om onze nieuwe collecties te ontdekken!

Bekijk onze bloempotten

Verzorging

Weet je niet hoe je je plant het best verzorgt? We geven bij elke plant steeds advies op welke plaats in huis deze het best tot zijn recht komt.
Zieke plantjes? We hebben ook biologische bestrijdingsmiddelen, plantenvoeding of aangepaste potgrond voor elke plant. Vraag er dus zeker naar wanneer je in onze winkel bent.

Bekijk onze verzorgingsproducten

Geschenken

We hebben in onze winkel ook een ruim aanbod aan boeken, geurkaarsen, DIY kits, wenskaarten en accessoires voor de plantenliefhebber. Ideaal om cadeau te geven, of om zelf in huis te halen!

Bekijk onze geschenken

Buitenplanten

Welke buitenplanten op voorraad zijn in onze winkel, hangt natuurlijk af van het seizoen. In de winter hebben we winterharde & wintergroene buitenplanten, of kerstbomen tijdens de feestdagen.
Tijdens de lente- en zomermaanden spot je buiten aan onze deur dan weer jasmijn, lavendel of olijfbomen. Het aanbod buitenplanten is echter veel groter dan wat bij ons in de winkel kan staan, dus alles kan ook op aanvraag besteld worden.

Bestel jouw buitenplanten