Workshops & events

 

 

Luchtplanten

Je kan er niet naast kijken als je binnenkomt: onze serre met luchtplanten.
Luchtplanten hebben, in tegenstelling tot wat hun naam laat vermoeden, niet alleen lucht nodig. Vergeet dus niet om ze af en toe onder te dompelen in water.

Bekijk onze luchtplanten

Kamerplanten

Onze specialiteit: tropische kamerplanten. Er zit regelmatig een specialleke tussen onze planten, maar je vindt in onze winkel ook enkele vaste klanten - euh planten. Denk bijvoorbeeld aan de Monstera, Strelitzia, Ficus, Zamioculcas, Begonia, Alocasia en Calathea. Aan onze prachtige blauwe muur stelen cactussen en vetplanten dan weer de show. Het aanbod in de winkel verandert elke week. Op zoek naar een specifieke plant? Planten op bestelling zijn ook mogelijk!

Bestel hier jouw kamerplanten

Bloempotten

Op zoek naar de perfecte pot voor je plant?
We hebben potten beschikbaar in alle vormen, kleuren en maten. Je vindt bij ons zowel terracotta potten, hangpotten, muurpotten en plantenbakken.
Er staat maar een kleine selectie potten online, spring dus regelmatig eens binnen in de winkel om onze nieuwe collecties te ontdekken!

Bekijk onze bloempotten

Verzorging

Weet je niet hoe je je plant het best verzorgt? We geven bij elke plant steeds advies op welke plaats in huis deze het best tot zijn recht komt.
Zieke plantjes? We hebben ook biologische bestrijdingsmiddelen, plantenvoeding of aangepaste potgrond voor elke plant. Vraag er dus zeker naar wanneer je in onze winkel bent.

Bekijk onze verzorgingsproducten

Geschenken

We hebben in onze winkel ook een ruim aanbod aan boeken, geurkaarsen, DIY kits, wenskaarten en accessoires voor de plantenliefhebber. Ideaal om cadeau te geven, of om zelf in huis te halen!

Bekijk onze geschenken

Buitenplanten

Welke buitenplanten op voorraad zijn in onze winkel, hangt natuurlijk af van het seizoen. In de winter hebben we winterharde & wintergroene buitenplanten, of kerstbomen tijdens de feestdagen.
Tijdens de lente- en zomermaanden spot je buiten aan onze deur dan weer jasmijn, lavendel of olijfbomen. Het aanbod buitenplanten is echter veel groter dan wat bij ons in de winkel kan staan, dus alles kan ook op aanvraag besteld worden.

Bestel jouw buitenplanten