The Plant Corner 2.0

Ons verhaal

In 2017 openden de deuren van onze plantenwinkel The Plant Corner in Antwerpen. We organiseerden workshops, events en richtten talloze huizen en bedrijven in met groen. Na een tijdje kwam de vraag of we ook stadstuinen konden inrichten, dus besloot Sofie een bijkomende opleiding Tuinontwerp te volgen. De vraag werd echter zo groot dat we besloten om onze winkel eind 2023 te sluiten en volop in te zetten op het vergroenen van stadstuinen en bedrijven.

De mensen achter The Plant Corner

Sofie's kennis en interesse in planten komt van haar grootvader, die zijn hele leven bij Plantentuin Meise werkte. Groen zit dus letterlijk in haar genen. Ze gaat ook weer steeds op zoek naar de laatste botanische trends voor je huis of tuin. Samen met enkele onderaannemers, maken we van je huis of tuin een groene oase.

Tuinontwerp op maat

Je kan bij ons terecht voor een tuinontwerp op maat. We richten voornamelijk kleinere (stads)tuinen in. Wil je graag je terras of stadstuin vergroenen op een duurzame manier, met aandacht voor biodiversiteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 
Op deze pagina leggen we je uit hoe we samen jouw droomtuin realiseren.

Groeninrichting

Sofie is met haar opleiding als interieurvormgever ook de aangewezen persoon om je te adviseren welke planten en potten het best bij jouw interieur of zaak passen. Van winkels en restaurants tot bedrijven: je groenproject is bij ons in de juiste handen.